Спорт стає засобом виховання тоді, коли він улюблене заняття кожного.

четвер, 30 травня 2019 р.

Турнір з гандболу на Кубок олімпійського чемпіона з гандболу Кушнірюка Сергія Георгійовича.



 16 травня 2019 року на спортивному майданчику Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся Турнір з гандболу на честь Кушнірюка С. Г., заслуженого майстра спорту  СРСР, чемпіона Олімпійських ігор з гандболу 
В турнірі брали участь збірні команди юнаків Миколаївської,  Осипенківської та Новопетрівської загальноосвітніх шкіл. Змагання проводилися згідно «Правил гри в гандбол», та за круговою  системою.
Урочисто привітали учасників турніру головний суддя М.П.Перетятько- директор Осипенківського ДЮКФП та організатор турніру - М.М.Захарченко. 
Першими на поле вийшли команди юнаків Осипенківської ЗОШ та Новопетрівської ЗОШ. Учасники зіграли два тайми по 20 хвилин. З великою перевагою  забитих м’ячів   перемогли господарі поля. Другими змагалися команди осипенківських і миколаївських юнаків. Перемога за Миколаївською командою. Третя гра між миколаївськими і новопетрівськими юнаками закінчилася на користь команди Новопетрівської школи. 

Команди турніру нагороджені грамотами, медалями, солодкими призами та комплектом книг з олімпійською тематикою.. Визнаний кращий гравець - Кальмов Ігор (учень 9  класу  Миколаївської ЗОШ) відзначений іменним Кубком. Також визнаний кращий воротар - Кошелев Сергій(учень 11 класу Новопетрівської ЗОШ) відзначений іменним Кубком. Головний Кубок турніру залишився у господарів.

Наші вітання!!!!!!!!!!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар